Sidor

söndag 24 april 2011

Vilken dag...

Idag har vi varit ute hela dagen och jobbat i trädgården. Vi har kapat resterande häck vid uppfarten, så nu är det öppet och fint hela vägen upp till huset. Vi har tagit bort ett antal stubbar och sist men inte minst städat bilen, både utvändigt och invändigt. Jag känner redan nu hur musklerna värker och det svider sådär ilsket i alla rivsår som nog mer eller mindre täcker hela kroppen =)

Det har varit helt underbart väder idag med, strålande sol och riktigt varmt. Jag har bättrat på min bränna, med betoning på bränna. Nu är jag riktigt röd och fin.

Imorgon är det dags att åka hem till Götet igen, kan inte påstå att jag ser fram emot att sätta mig i lägenheten igen... men men... snart är det midsommar och ännu bättre semester vilket innebär att vi snart är här igen.


lördag 23 april 2011

Ajjj....

Det blev ingen tvätt av bilen idag... blåste lite för mycket... hoppas på bättre väder imorgon för brummen behöver verkligen en rejäl omgång med tvättsvampen och högtryckstvätten.

Tro nu inte att vi legat på latsidan för det, nej då. PG har isolerat ena sidan av huset och jag har påbörjat röjning av en enorm häck som löper längs hela uppfarten till huset. Jajemen här händer det grejer vill jag lova =)

Eftersom jag alltid springer omkring med kameran och tar bilder på allt och alla har jag inte förmånen att komma med på så många kort, vilket är helt ok eftersom jag älskar att stå på andra sidan . MEN jag passade på att ta ett kort på mig själv, i spegeln... fattar ni hur svårt det är...  Glad påsk på er =)

Idag...

Idag mina vänner strålar solen lika intensivt som igår... men det är inte riktigt lika varmt i luften. Min hud har fått en härligt svidande rödfärg, vilket bådar gott inför sommaren.
Dagens plan är att tvätta vår otroligt smutsiga bil och givetvis äta en smarrig påskmiddag =)
Vi ses lite senare gott folk.

Underbar fredag...

Gårdagen bjöd på många aktiviteter, god mat och värmande sol.
Förmiddagen spenderades åt att åka fyrhjuling, gå på promenad, äta våfflor och sola. På eftermiddagen åkte vi till Sebbes kusin och kikade på deras nyinköpta hus, där jag absolut skulle kunna tänka mig att bo... om det inte vore för att det låg i Oskarshamn =)

Efter det åkte vi till Lilla Krogen och åt världens brak middag... mumma ska ni veta. Påsken till ära hade man placerat ett minitivoli på torget, som de små givetvis ville testa efter middagen =)









fredag 22 april 2011

Underbart väder...

Vi har strålande solsken och 25 grader i solen... shortsen är på och de långa tröjorna har stoppats längst ner i väskan igen =)

Vi började dagen med att äta frukost ute i bersån sen tog vi en liten sväng på gården och hälsade på alla djuren. Nedan får ni en presentation av dessa...










Nu ska här ut och köras fyrhjuling... ses senare hörni... =)

Horva...

Äntligen är vi här... det tog sin lilla stund men värt varenda timme =)

Sista biten upp till huset får alltid Sebbe köra bilen själv... eller tja har styr... med hjälp av P.

















På kvällen åt vi mammas härliga ägg & räklåda.... väldigt enkel och väldigt god.  




söndag 17 april 2011

Helgen är slut...

Så var den här helgen över.... helt makalöst vad fort det har gått.. som vanligt.
I fredag var jag och Sebbe lediga, vi passade på att gå på bio där vi såg filmen Rio. Den var helt underbar och kan verkligen rekommenderas. Den innehöll allt en film ska innehålla... sång, dans, spänning, fart, kärlek och mycket humor... se den =)




Efter bion gick vi på stan en sväng, vi fixade en födelsedagspresent till kusinen som vi ska träffa nu till påsk och Sebbe fick sin efterlängtade Star Wars-dräkt (Darth Vader)... vilket resulterat i att vi haft en svartklädd liten skurk som lurpassat på oss HELA helgen.






Nu har vi dock tre jobbdagar framför oss sen bär det av ner till Småland.. ska bli såå härligt =)


torsdag 14 april 2011

Vilken torsdag...

Jösses vad fort den här dagen har gått... väldigt skönt iof för imorgon är jag och Sebbe lediga, igen =)
Vi har bokat biljetter till filmen Rio som handlar om en blå papegoja som är rädd för att flyga... jag hoppas den är lika rolig som den verkar i trailern.
Efter vårt biobesök ska vi ta oss in till stan och köpa en present till kusinen som precis fyllt 2 år.... undrar vad han kan tänkas vilja ha... tips mottages gärna =)

Strålande sol har vi haft här i dag, dock inte supervarmt... såvida man inte hittat en plats med lä. Fåglarna kvittrar för fullt, vilket är den ultimata vårkänslan för mig.

onsdag 13 april 2011

Outfit...

Det här är just nu min drömoutfit... vad tror ni... lite tufft men ändå sött... lite som jag =) Kan dock inte riktigt bestämma mig för vilka skor som är snyggast, gillar dem alla tre på sitt sätt... vad säger ni... vilka skulle ni valt?

Blus från Odd Molly
Jeans från G-star

Från Miss Sixty, ur läckra...gillar färgkombinationen =)


Från G-star Raw, är dock lite skeptiskt till kilklacken.

Från Bronx... gillar den maffiga klacken, bra kontrast liksom.

tisdag 12 april 2011

Vill vinna...

Håll tummarna nu hörni... på bloggen Biskopsgården kan man vara med och vinna ett par helt underbara Primeboots... ååå dessa har jag spanat på lääänge ska ni veta =)
Givetvis har de en webbshop också... den hittar ni här.

söndag 3 april 2011

Priser...

Tjingeling på er alla, hoppas att ni haft en skön helg.

Meteorologerna lovad 15 grader och sol men dessvärre slog inte denna spådom in =/ Här har det regnat tll och från hela helgen och inte är det speciellt varmt heller.... men jag har inte behövt ha på mig mina kängor så det är väl ett steg i rätt riktning.

I fredags, på min och Sebbes lediga dag, tog vi en långpromenad ner till ån och matade ankorna med de sista semlebullarna från baket förra veckan. Uppskattat av alla inblandade =)

I går åkte vi på en shoppingtur till in till stan. Sebbe fick två nya spel, Silverpilen fick ett bälte från favoritmärket G-star och jag köpte en vit tunika och ett brunt knytskärp. Priset på tunikan, från Lise Sandahl, låg på 499:-... och det tyckte jag var billigt. Sjukt eller hur... tycker bara priserna på kläder går upp mer och mer... tom ny märken på marknaden hakar på de galna "designerpriserna"... och det är så trist.
Ta tex märken som Odd Molly, Hunky Dory, Day osv som definitivt inte är billiga och så tar vi de relativt nya märkena som Ester Eleonora, Chill Norway som redan nu har samma priser som de etablerade märkena (bara för att de är populära)... kvalitetsmässigt är det ingen skillnad på dessa designer märken än tex Lise Sandahl och Saint Tropez, snarare tvärt om, som ändå ligger mer humant i pris... vad jag vill säga är att det är rätt galet hur prisbilden på kläder verkar skena iväg...